Mezinárodní setkání členů konsorcia v Praze – 16. – 17. 04. 2024
AMBIS vysoká škola, a.s., která je členem mezinárodního konsorcia projektu Innovative
education in gastronomy to support the sustainability of food systems (InGUPS), byla místem mezinárodního setkání partnerů projektu.
Mezinárodního setkání se zúčastnili zástupci všech partnerů, a to ze Slovak University of Agriculture in Nitra, Faculty of Biotechnology and Food Science (Slovakia) - koordinátor, z AMBIS vysoká škola, a. s. a z University of Rzeszow (Poland). se sešlo v na AMBIS vysoké škole.
Cílem setkání bylo zhodnotit průběh první části projektu a připravit jeho pokračování. V první fázi projektu byly připraveny vybrané studijní materiály, které se překládají do ukrajinského jazyka. Projekt je zaměřen na vytvoření systému inovativních vzdělávacích postupů a studijních materiálů v jazycích partnerských zemí a ukrajinském jazyce, a tím propojit znalosti různých institucí do uceleného a soudržného souboru znalostí, který obohatí kvalitu vzdělávání v jednotlivých zemích. Projektový záměr je navržen tak, aby spojil znalosti z odborných předmětů na mezinárodní úrovni do uceleného studijního materiálu.
Trvání projektu: 01/09/2022 - 31/08/2025
