Jak lehké je podat přihlášku na Ambis?

Lehčí, než čekáte. Nezabere to ani 5 minut a svou budoucnost tím můžete nadobro nasměrovat správnou cestou. Jak na to? To se dozvíte na následujících řádcích.

Kriminalista, soudní znalec, digitální marketér, HR manažer, podnikatel i realitní makléř – to je jen malý výčet profesí, na jejichž úspěšnou dráhu vás Ambis umí připravit. Na našem webu stačí rozkliknout položku „Zájemci o studium” a otevře se vám nekonečný svět informací o všech oborech a zaměřeních. Dobře, možná ne nekonečný, ale je tam toho opravdu hodně (studijních zameření je několik desítek). Chápeme, že vybrat si chvilku asi zabere, tak vám dáme čas.

Tak už? Bezva, jdeme dál.

Na samotnou online přihlášku se dostanete snadno (jak jinak) skrze jedno kliknutí na stránce každého oboru. Pokud i to je málo, celou dobu na vás svítí nápis „Přihláška” v pravém horním rohu. Na jiných webech aby člověk strávil půl dne hledáním, jak se vůbec k přihlašovacímu formuláři dostat. S těmi 5 minutami u nás jsme nelhali. A to je teprve začátek!

Na Ambis nemáme rádi žádné složité vyplňování sáhodlouhých papírů a údajů. A tím se řídíme i u přihlášky. Vše, co od vás potřebujeme, je jméno, příjmení, e-mail a telefon. Poté už jen ve formuláři vyberete svůj vysněný obor, zaměření, které vás bude bavit, místo studia (tedy Prahu, nebo Brno – pozor, v Brně lze studovat pouze bakalářské obory Bezpečnostní management v regionech, Ekonomika a management podniku a Oceňování majetku). Nakonec zvolíte formu studia (prezenční, či kombinovanou) a pokud ještě máte urgentně něco na srdci, můžete nám napsat krátkou zprávu.

A pak to přijde – magické tlačítko „Přihlásit se”.

Na první pohled může vypadat trochu strašidelně, ale není třeba se ho bát! Odeslání přihlášky je nezávazné. Ještě po vás budeme chtít zaplatit administrativní poplatek 390 Kč za podání přihlášky, pak si ale můžete hodit nohy nahoru a čekat. Do 2 pracovních dnů se vám sami ozveme, abychom se společně domluvili na termínu přijímacího pohovoru, který vám bude nejvíce vyhovovat. A pozor, přihlášky letos můžete posílat až do 30. 9. 2018!

Jednoduché a rychlé, že? A tak je to u nás se vším. Přijďte se sami přesvědčit, že jsme moderní škola, která si opravdu nepotrpí na přehnanou byrokracii.

Máte další otázky? Vše najdete na webu v záložce „Nejčastější dotazy”. Pokud ani tam nenajdete odpověď na svou otázku, ozvěte se našemu Láďovi ze zákaznického oddělení na e-mail info@ambis.cz nebo na telefon +420 605 222 975.

Chci se přihlásit ke studiu

Napište nám o sobě pár údajů a my se vám do dvou pracovních dnů ozveme zpět s pozvánkou k přijímacímu pohovoru.