Vyhlášení školního nominačního kola soutěže o nejlepší studentskou esej k 30. ročníku soutěže Manažer roku

Rektorka školy dr. Martina Mannová vyhlašuje školní nominační kolo soutěže k 30. ročníku Manažera roku 

Milé studentky, milí studenti,

rádi bychom vám představili soutěž o nejlepší studentskou esej v rámci 30. ročníku soutěže Manažer roku organizované Českou manažerskou asociací.

V minulém ročníku soutěže zaznamenala naše škola významný úspěch, když naše absolventka Ing. Martina Baierová získala v této soutěži 3. místo se svojí esejí na téma „Projektové řízení jako nástroj moderního leadershipu“.

Jako motivaci k vytvoření kvalitních textů a jejich zaslání do manažerské soutěže vyhlašuje rektorka školy Dr. Martina Mannová školní nominační kolo.

Eseje do nominačního kola přihlašují sami studenti, a to vyplněním přihlášky dostupné na blogu školy a jejím zasláním spolu s textem na e-mail jana.vankova@ambis.cz do 15. 5. 2023. Eseje bude dle stanovených kritérií hodnotit komise jmenovaná rektorkou školy.

Do vlastní soutěže České manažerské asociace následně přihlašují eseje sami studenti dle pokynů zveřejněných na do 30. 6. 2023 e-mailem na cma@cma.cz (předmět e-mailu: Studentská esej).

Pokud student(ka) přihlásí do manažerské soutěže esej, která ve školním kole získala od komise doporučující hodnocení, obdrží student(ka) poukázku na nákup knih v hodnotě 2000 Kč.

Budeme se těšit na vaše texty!