Innovative education in gastronomy to support the sustainability of food systems

Cílem projektu je vytvořit systém inovativních vzdělávacích postupů a studijních materiálů ve čtyřech jazycích, a tím propojit znalosti různých institucí do uceleného a soudržného souboru znalostí, který obohatí kvalitu vzdělávání v jednotlivých zemích. Projektový záměr je navržen tak, aby spojil znalosti z odborných předmětů na mezinárodní úrovni do uceleného studijního materiálu doplněného video návody v několika jazycích.
Partneři: Slovak University of Agriculture in Nitra, Faculty of Biotechnology and Food Science (Slovakia) - koordinátor, AMBIS vysoká škola, a. s., University of Rzeszow (Poland).
Trvání projektu: 01/09/2022 - 31/08/2025
Webové stránky projektu: https://www.ingups.eu/

Kick-off meeting k projektu InGUPS březen 2023
Prezentace projektu v rámci Dne otevřených dveří 14. 02. 2024
Prezentace projektu v rámci přednášky s bezpečnostním poradcem Lumírem Němcem 11. 3. 2024
Mezinárodní setkání členů konsorcia v Praze 16. – 17. 04. 2024
Prezentace projektu v rámci mezinárodního workshopu o udržitelnosti 26. 11. 2024
Prezentace výsledků projektu v rámci přednášky pro studenty 27. 02. 2025
Prezentace výsledků projektu v rámci Prezentace společnosti Nestlé 03. 04. 2025
Prezentace výsledků projektu v rámci workshopu pro studenty 03. 04. 2025
Prezentace výsledků projektu InGUPs na mezinárodní vědecké konferenci 14. – 16. 05. 2025
Prezentace výsledků projektu na workshopu v Budapešti 3. 6. 2025
Prezentace výsledků projektu v rámci workshopu pro studenty 30. 5. 2025
Prezentace výsledků projektu Erasmus+ na Kongresu termálního turismu 2025 v Budapešti 4.–6. 6. 2025
Prezentace výsledků projektu na International meetingu 11. 6. 2025